Discord je postao dostupan na PlayStation 5

Adi Zeljković
1 minute vrijeme čitanja

Discord aplikacija sada je dostupna za sve korisnike PlayStationa 5.

Integracija je bila dostupna u novoj beta verziji sistemskog softvera početkom februara, zajedno s drugim dodacima poput VRR podrške. Sada je dostupan svima, nakon što se preuzme najnoviji update sistema.

Dakle, kako to radi? Prvo će igrači morati povezati svoj PlayStation Network nalog sa svojim Discord nalogom putem konzole kako bi omogućili glasovni pristup na konzoli. Ako su nalozi prethodno bili povezani, morat ćete to učiniti ponovno za nova dopuštenja.

Zatim se pridružite željenom glasovnom kanalu na Discordu. Od tamo, bilo da se radi o desktop verziji, pregledniku ili mobilnoj aplikaciji, odaberite opciju Prijenos na konzolu i odaberite PS5. Pritisnite Prijenos glasa i Discord glasovni chat bit će dostupan na konzoli.

Više detalja možete pronaći na Discord blogu.

Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *