Da li Valve i dalje radi na novim borilackim igrama?

Uroš Kurlagić
2 minute vrijeme čitanja

Vesti koje su nam iz dana u dan dolazile od Valve-a o njihovoj Deadlock , pucačini iz trećeg lica, izgleda da nisu jedina stvar na kojoj je Valve radio ovih dana , što oni nisu hteli da potvrde. Postoji čak jos jedan naslov koji Valve sprema prema tweet-u Gabe-a Follower-a , jutjubera i insajdera koji je prvi leakovao igru Deadlock.

Prema insajderu , Valve radi na najnovijoj borilačkoj igri proteklih par godina, za koju ne znamo da li je i dalje u razvoju , jer Gabe Follower nije uspeo da dodje do informacija da li je igra otkazana ili ne. Jedino što možemo jeste da nagađamo o kakvoj će se igri raditi.

Kada je reč o Valve-u, nedavno se suočio sa tužbom u vrednosti od 840 miliona dolara , u kojoj se tvrdi da je njihov razvojni tim iskoristio svoju tržišnu dominaciju , te naplaćivao više nego što je trebalo za oko 14 miliona korisnika iz Velike Britanije. Tužba je podneta pred Tribunalom za žalbe u vezi sa konkurencijom u Londonu, tvrdeći da Valve “isključuje” konkurenciju na tržištu PC igara. Takođe se tvrdi da Valve zahteva od izdavača igara da se pridržavaju uslova o jednakoj ceni, što zabranjuje prodaju naslova po nižim cenama na konkurentnim platformama.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *