Cooler Master predstavlja Qube 500 Flatpack i tekući hladnjak MasterLiquid Atmos

Adi Zeljković
3 minute vrijeme čitanja

Cooler Master, globalni lider u PC komponentama, danas je najavio dva revolucionarna proizvoda koji obećavaju temeljiti pregled načina na koji razmišljamo o izradi računara: Qube 500 Flatpack PC kućište i MasterLiquid Atmos tekući hladnjak sljedeće generacije. Oba proizvoda utjelovljuju predanost marke inovacijama, funkcionalnosti i održivosti.

“Tokom Cooler Masterovog putovanja, dosljedno smo pokretali inovacije i poboljšana korisnička iskustva,” rekao je Jimmy Sha, izvršni direktor Cooler Mastera. “Qube 500 i MasterLiquid Atmos pokazuju našu beskrajnu strast za revolucioniranjem PC krajolika. Oni nisu samo proizvodi; oni su produžeci naše predanosti osnaživanju pustolovina izrade računara i igranja u našoj zajednici.”

Qube 500 Flatpack & MasterLiquid Atmos dijele ove inovacije:

  1. Započnite avanturu raspakiravanjem: Od trenutka kada raspakirate Qube 500 Flatpack i MasterLiquid Atmos, počinje vaše privlačno i uzbudljivo putovanje gradnjom.
  2. Ekološki osviještena izrada: I Qube i Atmos ponosno zastupaju ekološki usmjeren pristup, korištenjem komponenti koje je moguće reciklirati i usvajanjem minimalističkog, održivog pakiranja.
  3. Redefiniranje angažmana: Uronite u impresivno iskustvo bilo da sastavljate svoje Qube kućište ploču po ploču ili glatko orkestrirate svoju Atmos dinamiku hlađenja. Oni preoblikuju način na koji korisnici komuniciraju i grade.

Qube 500 Flatpack ima sljedeće karakteristike:

  1. Uradi sam za svakoga: Flatpack dizajn omogućuje zabavno i fleksibilno iskustvo izrade u kojem mogu uživati početnici i dugogodišnji graditelji.
  2. Potpuno modularan: Sadrži modularne ploče koje pojednostavljuju i usmjeravaju uobičajeni proces pripreme kućišta.
  3. Sveobuhvatna kompatibilnost: Usprkos svojoj kompaktnoj veličini, Qube 500 je ATX kućište koje se odlikuje kompatibilnošću s E-ATX matičnim pločama, vodenim hladnjacima i najvećim GPU-ima.
  4. Obojite na svoj način: više dostupnih boja dodaje još jedan sloj kreativnog izražavanja, omogućujući vam da prijeđete s jednostavnih opcija crne ili bijele boje.

Dok MasterLiquid Atmos ima:

  1. Izuzetna tišina: Unaprijed instalirani ventilatori SickleFlow Edge 120 koriste dinamičke ležajeve za ultra tihi rad. Tvornički testirana izvedba podržana je iznimno dugim životnim vijekom.
  2. Potpuno prilagodljiv: Prilagodite gornji poklopac pumpe svojim 3D dizajnom i preuzmite punu kontrolu nad ARGB Gen 2 rasvjetom. Atmos pruža kreativnu slobodu bez presedana.
  3. Profinjeni dizajn s dvije komore: Naša prepoznatljiva dvokomorna pumpa je poboljšana za poboljšanu sinergiju hlađenja.

Ako želite iskustvo izrade koje donosi nešto novo na stol uz zadržavanje robusnih specifikacija performansi i visoke prilagodbe, tada zakoračite u budućnost DIY s MasterLiquid Atmos i Qube 500 Flatpack.

Ovi proizvodi dolaze na tržište u septembru. Za više detalja posjetite web stranicu Cooler Mastera: https://www.coolermaster.com/

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *