Cooler Master predstavio Oracle Air aluminijsko M.2 kučište koje mijenja pravila igre

Adi Zeljković
2 minute vrijeme čitanja

Cooler Master predstavlja Oracle Air, inauguralni proizvod svoje inovativne linije kućišta za pohranu, dizajniran da nadopuni moderno digitalno iskustvo.

Korištenjem najsuvremenije NVMe M.2 tehnologije, ovo elegantno aluminijsko SSD kućište pruža munjevito brza, lako skalabilna i prijenosna rješenja za pohranu prilagođena za entuzijaste igara i digitalne nomade.

Kada nečija dnevna rutina uključuje obilaženje različitih lokacija uz pokretanje inovativnih koncepata i izradu umjetničkih kreacija u hodu, pouzdana pohrana podataka postaje ključna za očuvanje tih neprocjenjivih trenutaka. Nudeći čvrstu zaštitu za kreativnu imovinu tokom prijevoza, Oracle Air također osigurava brz prijenos podataka kako biste maksimalno iskoristili svaki trenutak užurbanog načina života. Dizajniran za integraciju bez napora, korisnici se mogu jednostavno prebacivati između više SSD-ova ili proširiti kapacitet pohrane bez upotrebe vijaka ili alata. S ugrađenom MOLLE kompatibilnošću, Oracle Air se može glatko pričvrstiti na ruksake i druge mogućnosti nošenja, osiguravajući da vam napredak bude pri ruci dok istražujete svijet.

Kao svestrano rješenje namijenjeno i kreativnim profesionalcima i igračima, Oracle Air vješto rješava tekući problem ograničenog prostora za pohranu za korisnike prijenosnih računala, mobilnih uređaja i konzola. Sa svojim dizajnom koji se lako može nadograditi i koji je spreman za budućnost, Oracle Air igračima omogućuje pristup stalno rastućoj biblioteci igara bez trošenja novca na nove uređaje ili skupe usluge pretplate u cloudu. Sa značajnim hladnjakom i vanjskim zaštitnim štitom, struktura Oracle Aira omogućuje brzo odvođenje topline, održavajući stabilne performanse čak i pri duljoj uporabi. Isporučujući brzine prijenosa podataka do 1000 Mbps, Oracle Air iskorjenjuje kašnjenje i padove performansi, omogućujući korisnicima da se koncentriraju na osiguravanje sljedećeg najboljeg rezultata.

Oracle Air trenutna, gotova podrška za PlayStation, Windows, Mac OS, Linux, Android i iOS jamči besprijekornu integraciju za rad i igru, bez obzira na željeni uređaj.

Ako želite biti u toku s najnovijim sadržajem, zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našem Discord serveru.

TAGGED:
Podijeli ovaj članak:
Prati:
Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *