by Adi Zeljković in
PC VIJESTI

Valheim igrači, njih 8 miliona, već prilično dugo čekaju na nešto obilniju količinu sadržaja, i sada je otkriveno kada konačno izlazi masovni Heart and Home update.

Studio Iron Gate otkrio je da će ovaj update za Valheim izaći 16. septembra. Najava je došla zajedno sa lijepo animiranim trailerom koji otkriva nadolazeći sadržaj.

Igra donosi novi sistem ishrane i hrane, nove recepte, izmjene u blokiranju, gradivni materijal i drugačiji način prikaza sakupljenog plijena(loot).

Dolazak DLC-a 16. septembra će mnogima vratiti interesovanje u igru, a vjerovatno će privući i nove u ovaj Early Access naslov. 

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply