by Adi Zeljković in
FILM/TV

Izrada TV serija baziranih na različitim franšizama iz industrije video igara nije nimalo nova stvar, već je ovaj trend u pravoj ekspanziji prethodnih nekoliko godina.

Kompanija Ubisoft je jedna od mnogih koja se pridružila ovom trendu, sa već nekoliko najavljenih serija. Toj listi se sada pridružuje i TV adaptacija zasnovana na Driver serijalu igara. Priča će, kao i u svih 8 igara objavljenih u periodu od 1999-2011. godine, pratiti bivšeg trkača prerušenog u detektiva u borbi protiv kriminala.

Sama serija će se fokusirati na protagonistu i njegovu borbu. Serija će biti liveaction formata i izaćiće na Binge platformi za strimovanje.

Kao što smo napisali Ubisoft već radi na nekoliko serija, ali u saradnji sa Netflixom, tako da je zanimljivo vidjeti da je sada saradnja ostvarena sa drugom kućom.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply