by Adi Zeljković in
TEHNOLOGIJA

Prepoznajući potrebu za pristupačnom 4K UHD web kamerom za strimovanje i rad od kuće, Trust je predstavio Tezu, kameru sa boljom percepcijom dubine, slikom veće definicije i živim bojama.

Čini se da će sve više ljudi redovno raditi od kuće nakon COVID-a. Trust stoga proširuje svoj asortiman web kamera modelom Teza, naprednom 4K Ultra HD web kamerom sa vidnim poljem od 74° dijagonale i dva integrisana mikrofona. 

Njena 4K UHD rezolucija (3840k2160) snima video zapise visoke definicije živih boja sa 30 kadrova u sekundi i sa boljom percepcijom dubine. Ugrađeni dvostruki stereo mikrofon snima zvuk visokog kvaliteta, hvatajući kristalno jasan zvuk iz više pravaca.

Teza takođe nudi potpuni autofokus, kao i balans bijelog i kompenzaciju pozadine, za najbolji mogući kvalitet slike. A njen plug and play dizajn sa USB konekcijama olakšava podešavanje.

Teza web kamera dolazi sa stativom za savršeno postavljanje na radnu površinu. Blenda za privatnost koja se može pričvrstiti pruža sigurnost tako što osigurava da uvijek imate kontrolu nad onim što je vidljivo.

Osnovne karakteristike

  • Kristalno jasni video pozivi u 4K Ultra HD rezoluciji sa 30 frejmova u sekundi
  • Vidno polje dijagonale 74° i autofocus pomoću kojeg ste vi u centru pažnje
  • Automatski balans bejline i kompenzacija pozadinskog svjetla za najbolji mogući kvalitet slike
  • Dva integrisana mikrofona sa dometom do 5 metara
  • Puni dupleks omogućava neprekidan dvosmjerni razgovor
  • Povezivanje preko USB-A i USB-C za jednostavnu i brzu konekciju (USB-C adapter je uključen)

Trust Home & Office paleta proizvoda je stvorena sa namjerom da zadovolji sve potrebe za radom kako kod kuće, tako i u kancalariji  (gdje god da riješite da radite), i dodaje komfor brzom poslovnom stilu života. Pored kamera, Trust u svojoj ponudi ima i bežične miševe, smart multimedia tastature i postolja za laptopove; i svi ovi proizvodi su stvoreni za vas sa idejom da vam pruže komfornost rada ne samo iz radnog okruženja već I dok sedate na omiljenoj sofi ili u fotelji.

O kompaniji Trust
Trust International B.V. je osnovan 1983 I predstavlja brend koji na jednom mestu ima u ponudi sve digitalne lifestyle proizvode. Trust je globalno poznat kroz svoja četiri brenda: Trust, Trust Gaming, Trust Mobile i Trust Smart Home. To je brend sa najboljim odnosom cene I kvaliteta kada su u pitanju proizvodi za tablete, desktop računare, laptopove, smart telephone I televizore. Proizvodi se mogu naći u skoro svim prodavnicama kompjuterske elektronike. 2021. Godine Trust svoj focus proširuje i na proizvode za posao.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply