by Adi Zeljković in
PC VIJESTI

Njemački studio, Flow Fire Games, sačinjen od samo dva developera, polako se sprema da izbaci nastavak njihove taktičke rogue-lite pucačine SYNTHETIK 2.

Igra dolazi na PC 11. novembra, a svi zainteresovani će moći da uskoče u Steam Early Access program i pomognu njemačkom dvojcu da dodatno obogati i zategne igru do zvaničnog izlaska.

SYNTHETIK 2 će krasiti haotična akcija i interesantna oružja koja su učinila original tako zabavnim, a očekujemo i podjednako dobru muziku koja nije dopuštala da nam opadne adrenalin. Legije zlih mašina i dalje nisu izvukle pouku, tako da ćemo morati da se vratimo sa novim klasama, specijalizacijama i smrtonosnim arsenalima, i pretvorimo ih u otpad.

Nastavak će podržavati i modovanje, a moći ćete da ga igrate i sa četiri igrača. Igra je dobila još jednu dimenziju, a sadržaće i univerzalnu hab lokaciju koja je postala dio mnogih rogue-lite igara. Cijena u Early Access-u će biti 19.99 eura , što je odlična vrijednost za igru koju možete gotovo beskonačno igrati i kreirati nekoliko build-ova pomoću novog upgrade sistema koji vam pruža još veću fleksibilnost nego ranije. U nastavku pogledajte novi trailer koji najavljuje ulazak u Early Access program.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply