by Adi Zeljković in
FILM/TV

Studio koji nam je donio animirane filmove kao što su Despicable Me i The Secret Life of Pets, polako završava rad na filmu Super Mario Bros.

Illumination-u je pripalo to zadovoljstvo da ponovo donese na ‘’male ekrane’’ karaktera koji se nije često pojavljivao na ovom tipu medija. Komičar Sebastian Maniskalko je potvrdio u podcastu da film nije samo glasina, već da će glumiti Mariovog šefa, Spajka, koji se pojavio 1985. godine u igri Wrecking Crew na NES-u i arkadama. Saradnja Nintendo-a i Illumination-a ima smisla, jer je Super Mario svijet prepun luckastih karaktera, a ako neko zna da napravi uvrnute sidekick karaktere, onda je to Illumination (minjoni). 

Još januara 2020. godine Nintendo-ov predsjednik Šuntaro Furakawa je pomenuo da razvoj animiranog filma ide po planu, i da veruje da će biti spreman za bioskopske projekcije 2022. godine. Izvori bliski Illumination-u su otkrili prošle godine i da rad na filmu neometano napreduje uprkos pandemiji, jer je studio već ranije praktikovao rad od kuće. Predsjednik Nintendo-a je nedavno ukazao da kompanija istražuje mogućnosti kreiranja još animiranih sadržaja koji bi se bavili drugim franšizama i serijalima iz njihove kolekcije.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply