by Luka Blažević in
VIJESTI

Ako ste do sada imali problem sa Steamom, ovo bi trebalo riješiti sve poteškoće!

Izašao je veliki update za Steam. Dobili smo potpunu renovaciju downloads page-a tako da je sada puno pregledniji i informativniji. Također smo dobili preradu storage managera tako da je sada cijeli proces prenošenja igara sa jednog diska na drugi puno jednostavniji.

Downloads page je najvidljiviji aspekt ovog update-a. Evo što se promijenilo:

  • Kada se igra/update aktivno skida Steam će pokazati cjelokupni postotak skidanja te instaliranja igre/update-a. Do sada smo vidjeli isključivo postotak skinute igre/update-a, a ništa vezano za instalaciju i korištenje diska.
  • Svi nepotpuno skinuti update-i/igre će se prikazivati izblijeđenom bojom.
  • Nova ikona koja prikazuje svaki tip contenta koji je u update-u. Ova ikona će se prikazivati ukoliko update sadrži nešto više osim same igre (DLC, shader pre-caching i sl.)
  • Download queue se može izmijenjivati drag and drop tehnikom.
  • Stigla je nova opcija da se igra pokrene odmah nakon što je skinuta, kao i opcija da se upali download throttling (ograničenje brzine skidanja) dok je pokrenuta igra.
  • Novi “View News” gumb koji pokazuje Patch Notes za trenutni update.

Neke individualne promjene su vrlo male, no kada ih sve zajedno spojimo trenutni update je napravio Steam puno fleksibilnijim nego prije što je vrlo dobra stvar.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply