by Nenad Divljakovic in
videoigre VIJESTI

Na zvaničnom blogu na Steamu objavljeno je da se u okviru nadogradnje povodom desete godišnjice Star Wars: The Old Republica i izdavanja Legacy of the Sith ekspanzije na javnom serveru testira nešto novo.


U pitanju su novi borbeni stilovi koji će omogućiti igračima da biraju sposobnosti različitih klasa. Do sada ste mogli da birate između jedne od 2 napredne klase na nivou 10. U novom sistemu, likovi će imati borbeni stil sa prvog nivoa, izabran iz mnogo šireg spektra.


Radi poređenja, do sada je Imperial agent mogao samo da bira između snajpera ili operativca. Naravno, ni sada Imperial agent neće moći da izabere stil zasnovan na sili, ali će moći bilo koji od tehnološki zasnovanih stilova: vanguard, commando, powertech, mercenary, scoundrel ili gunslinger.


Više ažuriranja će stići na javni test server u narednih par nedelja. “Radimo na smanjenju broja sposobnosti, istovremeno osiguravajući da ove klase ostanu različite i jedinstvene”, kaže se u postu na blogu, “kako bi se ove klase osećale manje opterećene, a prilagođavanje sažetijim.”

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply