by Adi Zeljković in
ESPORT

Srbija je postala šampion Evrope u PES-u, pošto je Đorđe ”Djole95” Milićević u finalu Evropskog Nacionalnog Kupa savladao Mučahita Sevimlija sa 3-0!

Nacionalni kup je veliko PES21 takmičenje u organizaciji Internacionalne esports federacije, EEF-a i Ukrajinske esports asocijacije. Na njemu su se takmičili najbolji pojedinci iz Evrope, a podršku je pružila i ukrajinska vlada, zbog čega je ovaj događaj imao nagradni fond of $5,000.

Đole je jučer prvo morao na megdan igraču iz Sjeverne Makedonije, kojeg je uspio da savlada sa 2-0. Tom pobjedom je onda obezbijedio plasman u finale, gdje ga je čekao igrač sa kojim se već sastao u grupnoj fazi i koji je po mnogima bio glavni favorit za osvajanje cijelog turnira. I jedan i drugi su mašili na početku, ali je Đorđe Uspeo da slavi sa 2-1 i tako da postane šampion Evropskog Nacionalnog Kupa.

Snimak finala možete pogledati preko sljedećeg linka!

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply