by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Najava Spider-Man 2 igre na Playstation događaju ostavila je fanove željnim za još detalja i sada oni dolaze od strane developera.

Što se tiče tona u kojem će se dvojka pojaviti 2023. godine, ona će biti dosta mračnija od prve Spider-Man igre koja je objavljena prije oko 3 godine. Ove dvije igre su upoređene sa kultnim Star Wars filmovima, pa je tako rečeno da će Spider-Man 2 biti mračniji u Empire Strikes Back fazonu.

Mračnija tematika neće biti prisuta samo u Spider-Man 2, već će to biti slučaj i u Wolverine igri na kojoj takođe radi Insomniac. Nove detalje nismo dobili, ali je poručeno da se vratimo trailerima pošto su prepuni sitnih detalja.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply