by Nenad Divljakovic in
Playstation VIJESTI

Sony je završio kupovinu Crunchyrolla za neverovatnih 1,175 milijardi dolara.

Još prošle godine smo saznali da kompanija namerava da kupi ovu popularnu anime streaming uslugu, ali tada je ponuda bila nešto manja od 960 miliona dolara. Sada je za javnost zvanično objavljeno da će Crunchyroll uz svojih 120 miliona korisnika pripasti Sonyju.


“Veoma smo uzbuđeni što želimo dobrodošlicu Crunchyrollu u Sony Group “, rekao je Kenichiro Yoshida, predsednik i izvršni direktor kompanije Sony Group Corporation u saopštenju.” Anime je medij koji se brzo razvija i oduševljava publiku širom sveta. Usklađivanje Crunchirolla i Funimationa omogućiće nam da se još više približimo kreatorima i obožavateljima koji su srce anime zajednice. Radujemo se što ćemo pružiti još izuzetniju zabavu koja svet ispunjava emocijama kroz anime. “


E sad, u saopštenju se pominje i jedinstvena pretplata na Funimation i Cruncyroll. Ovo bi moglo da znači da će postojati paket gde će se obe pretplate kupiti kao deo tog jednog paketa. Sony razmatra planove za uključivanje usluge kao deo poboljšane pretplate na PlayStation Plus.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply