by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Dosta se očekuje od naredne GTA 6, a naravno i kada su u pitanju numere koje ćemo neprestano vrtiti na radiju istražujući ogromna okruženja.

Jedna od tih numera mogla bi biti od strane čuvenog repera Dr. Dre, koji navodno snima muziku za novu GTA igru. Snoop Dog je u intervjuu za Rolling Stone otkrio ovaj detalj. On je izjavio kako zasigurno zna da pravi odličnu novu muziku, i da je dio nje povezan sa GTA igrom koja tek treba biti objavljena.

Naravno, Rockstar je odbio da da komentar na izjavu Snoop Doga, tako da ostajemo u neznanju.

Nažalost nije tačno otkriveno da se radi o GTA 6, pa tako nije sto posto sigurno da će Dr. Dre donijeti svoju novu numeru baš u ovaj nastavak. Nije isključeno da će ova pjesma možda biti u GTA 5 next gen verziji koja dolazi sa dopunama sadržaja.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply