by Nenad Divljakovic in
videoigre

Ako bih vas pitao koja je najtoksičnija igra koju ste igrali, garantujem da bi većina vas rekla kako je to League of Legends.


Riot i dalje čini promene kako bi smanjio toksičnost u igri, a od zakrpe 11.21 sav chat za “matchmade quenes” će biti onemogućen.

“Iako /celo ćaskanje može biti izvor zabavne društvene interakcije među timovima, kao i neke zafrkancije, trenutno negativne interakcije nadmašuju pozitivne”, rekao je Riot u svom blogu. “Uticaj ove promene procenjivaćemo putem verbalnih prijava zlostavljanja i kazni, kao i anketama i direktnim povratnim informacijama od svih vas.”


Ovo znači da ćete sada za komunikaciju između timova moći samo da koristite emotije, ali na kraju meča će biti dostupno potpuno timsko ćaskanje. Naravno, i dalje ćete moći da komucirate sa svojim sagračima.


“Što se tiče [timskog ćaskanja], svesni smo da se verbalno zlostavljanje dešava i u timskom ćaskanju, tako da onemogućavanje cross-team ćaskanja neće potpuno ukloniti zlostavljanje”, rekao je Riot. “Ali timsko ćaskanje takođe igra važnu funkciju koordinacije tima, pa je potencijalna vrednost koju donosi mnogo veća, čak i ako može sadržati neka negativna iskustva. “

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply