by Adi Zeljković in
Playstation VIJESTI

Javna je tajna da izdavačka kuća Capcom priprema preradu legendarnog Resident Evila 4, a sada je Sony “namignuo” igračima oko te informacije.

Skyrim će ove jeseni preteći Resident Evil 4 po broju različitih izdanja, no već je poznato da Capcom priprema preradu svoje legendarne igre. Nije to još službeno najavljeno, ali prerade Resident Evila 2 i 3 komercijalno su bile dobro prihvaćene i logičan je slijed da vidimo i preradu četvorke.

Znakovi su tu da ta igra doista stiže. Čak je i nedavna reklama za PlayStation, prikazana na PS Showcaseu prošlog četvrtka, sadržavala mali mig za Resident Evil 4. Bila je to stvarno sitna referenca koju je bilo teško uočiti, ali u jednom trenutku reklame na zidu je bio prikazan znak Los Illuminadosa, kulta koji predstavlja prijetnju u Resident Evilu 4. Male su šanse da je takvo što slučajno jer je cijela ta reklama bila ispunjena referencama na druge igre. U svakom slučaju, spomenuti znak iz RE4 možete uloviti na 1:33 u ovom videu:

Ne bi nas čudilo da prerada Resident Evila 4 bude najavljena na jednoj od budućih prezentacija PlayStation igara. Naime, upravo na takav način najavljena je i prerada Resident Evila 3. Usput rečeno, interesantno je kako na povratak ne cilja samo Resident Evil 4, nego i igre koje su njime bile inspirirane, poput nedavno najavljenog Alan Wake Remastereda i prerade originalnog Dead Spacea.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply