by Adi Zeljković in
Playstation VIJESTI

Konačno smo dobili prvi, pravi, trailer za God of War: Rangarok.

Na konkretni trailer se čekalo još odavno, pošto je Sony fanove prošle godine sa najavom donio samo obični teaser. Trailer je bio vrijedan čekanja, pošto obiluje brojnim detaljima vezanim za samu priču, a i grafika je na jako impresivnom nivou.

Kratos i Atreus nastavljaju svoje avanture u Midgardu, sa radnjom koja se odigrava nekoliko godina nakon prve igre.

U God of War: Ragnarok biće moguće obići svih 9 svjetova postojanih u nordijskoj mitologiji, što će donijeti nove izazove pred ovaj dvojac. Ovo je proširenje u odnosu na 6 svjetova, koliko ih je bilo u prvoj igri, a i ti svetovi će u Ragnaroku biti prošireni sa skroz novim lokacijama.

God of War: Ragnarok izlazi 2022. godine za PS4 i PS5 konzole. 

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply