by Ajdin Kahrimanović in
FILM/TV Retro gaming VIJESTI Zanimljivosti

Resident Evil: Infinite Darkness, najnovija Netflixova CGI serija, dobila je novi trailer i datum izlaska 8. jula.

Ova dvominutna montaža sadrži povraćanje zombija, zombi pacova i čudovišno divovsko stvorenje koje bi moglo biti veliko zlo.

Pogledajte najavu sa Netflixovog YouTube kanala.

Beskonačna tama odvija se nekoliko godina nakon Resident Evil 4, kada je Leon ponovo na čelu američkog predsjednika (umjesto njegove kćeri) i čini se da je na pomolu svježa epidemija zombija. Claire Redfield je također u slučaju, koja istražuje šta se događa.

Emisija je jedna od nekoliko Resident Evil TV i filmskih projekata koji su u izradi, a vjeruje se da je kanonski s igrama Resident Evil.

Uprkos Netflixovih napora, produkcijski studio koji stoji iza Milla Jovovich filmova, priprema ponovno pokretanje Resident Evil na velikom ekranu koji će iz igara pokrenuti “novi svijet inspirisan pričama i likovima”. Cilj je započeti s novom, mladom glumačkom postavom u rimejku filma Resident Evil 1.

Od malena je pokazivao prve simptome gamerizma. Svoje gamersko iskustvo počinje sa strategijskim hitovima, kao i trkama i pucačinama. U kasnijem periodu života, najviše se fokusira na sportske i eSports igre, a sada igra i piše iz ljubavi prema igrama i zalaže se za mir između konzolaša i PC gamera.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply