by Ajdin Kahrimanović in
Trailer VIDEO VIJESTI

Iako Final Fantasy 16 nije bio prikazan na E3 konferenciji, drugi Final Fantasy jeste i bilo je – i to tako cheesy da ne mogu a da je ne cijenim. Final Fantasy Origin, koji je razvio Team Ninja, izgleda kao klon Dark Soulsa smješten u svijet originalne Final Fantasy iz 1987.

Osim činjenice da su protagonisti žarko žele ubiti Chaos, trailer nije ništa otkrio. Za razliku od Dark Soulsa, gdje ste u osnovi sami ako ne pozovete saveznike, čini se da se Final Fantasy Origin s vama bori dva NPC-a.

Borba se, s druge strane, činila prilično ugodnom. Postojalo je razno oružje, svako sa svojom estetikom, a neki od dizajna čudovišta podsjećali su na krupnije verzije kultnih čudovišta Final Fantasy.

S druge strane, taj trailer je bio katastrofa. U isto vrijeme, ovo je razvojni tim koji stoji iza izvrsnih akcijskih franšiza Nioh i Ninja Gaiden.

Od malena je pokazivao prve simptome gamerizma. Svoje gamersko iskustvo počinje sa strategijskim hitovima, kao i trkama i pucačinama. U kasnijem periodu života, najviše se fokusira na sportske i eSports igre, a sada igra i piše iz ljubavi prema igrama i zalaže se za mir između konzolaša i PC gamera.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply