by Ajdin Kahrimanović in
VIJESTI Zanimljivosti

PlayStation, EA i Xbox bit će prisutni na Summer Game Festu, koji će započeti Kick Off Live! najave se prikazuju u četvrtak, 10. juna u 20:00 po lokalnom vremenu.

Summer Game Fest održat će se otprilike u isto vrijeme kada i službeni E3 (koji će ove godine biti dostupan digitalno putem interneta).

Morat ćemo pričekati i vidjeti što je najavljeno tijekom prvog nastupa Summer Game Festa uživo (Keighley predviđa najmanje desetak premijera).

Spisak izdavača Summer Game Festa je dugačak – ako ne i duži – od zvaničnog E3, dok Nintendo očigledno nedostaje. Iznenađujuće je da su EA i PlayStation prisutni, iako su oboje preskočili E3.

Evo i lista svih kompanija koje sudjeluju:

2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, PlayStation, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, SEGA, Steam, Square Enix, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft, Wizards of the Coast, and Xbox.

Od malena je pokazivao prve simptome gamerizma. Svoje gamersko iskustvo počinje sa strategijskim hitovima, kao i trkama i pucačinama. U kasnijem periodu života, najviše se fokusira na sportske i eSports igre, a sada igra i piše iz ljubavi prema igrama i zalaže se za mir između konzolaša i PC gamera.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply