by Adi Zeljković in
PC Playstation videoigre VIJESTI Xbox

Fanovi Jurassic World franšize mogu se polagano pripremati za još jedno planiranje parka u kojemu su glavne atrakcije dinosauri.

Prije tri godine imali smo priliku da pokažemo naše menadžerske vještine u Jurassic World Evolutuonu, a sada ove godine imat ćemo priliku isto to raditi i u Jurassic World Evolution 2. Tko bi rekao da će tako nešto biti u nastavku za kojeg se najavljuje kako će biti detaljniji, veći i još autentičniji prema franšizi.

No, osim brige o dinosaurima, u dvojci ćemo prolaziti kroz potpuno novu narativnu kampanju koja se vremenski odvija nakon događaja u Jurassic World: Fallen Kingdom. S obzirom na to kako je riječ o drugom dijelu, bit će tu novih vrsta za uzgajanje, novih građevina, novih lokacija te bogatijih kreativnih i menadžerskih opcija.

Kad krećemo s upravljanjem parkova u Jurassic World Evolution 2 nije poznato osim što to treba biti uskoro, a igra će biti dostupna na PC-u, PlayStation te Xbox platformama.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply