by Adi Zeljković in
ESPORT

U septembru će u Sarajevu biti održano 12. Prvenstvo BiH u Pro Evolution Socceru, a prijave za takmičenje su već otvorene.

Prijave su otvorene do 04.09.2021. do 23:59h, a prijaviti se možete na linku – https://forms.gle/YE6GczKNcBnxmCWF6

Sponzori ovogodišnjeg prvenstva i Esport asocijacija BiH su obezbjedili vrijedne nagrade za sve takmičare koji dođu do top 16 PES igrača Bosne i Hercegovine, kao i utješne nagrade za sve ostale takmičare.

Svi prijavljeni će sedmično dobijati update informacija o nagradnom fondu, terminu i lokaciji odigravanja i sistemu takmičenja. Ono najvažnije, za početak priprema, je da će se kao i prethodnih godina kombinovano igrati sa reprezentacijom BiH i klubovima po izboru u normal modu.

Više informacija o 12. Prvenstvu BiH u Pro Evolution Socceru možete pogledati na ovom https://www.facebook.com/BiHEsportsAssociation/photos/a.2652669231470326/5795388300531721/.

Prijavite se i dokažite da ste najbolji PES igrač Bosne i Hercegovine!

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply