by Luka Blažević in
FILM/TV VIJESTI Zanimljivosti

Trenutačno se nalazimo u vremenu adaptiranja igara u tv serije, tako da Bethesdin Fallout nije iznimka. Kako je novi Fallout TV Show u pravljenju, producenti su odlučili da nam otkriju nekoliko detalja vezanih uz seriju.

Nadolazeći Fallout tribute je trenutačno u produkciji u Amazonu, dok je Lucy Joy, co-creator zajedno sa Jonathanom Nolanom (Westworld) odlučila pustiti par detalja vezanih za nadolazeću seriju.

“Serija će biti luda, smiješna, avanturistička i kompletni mind**** razmjera koje nikad niste vidjeli!” , rekla je te dodala da misli da je projekat “vrlo cool” i da je jako ponosna što ima čast raditi na njemu. Njezin rad na Westworldu je vrlo kvalitetan i moram priznati da imam velika očekivanja od nadolazeće serije. Westworld i Fallout imaju slične tematike iako možda na prvu tako ne izgledaju, pogotovo onaj glavni aspekt da se bliži “propast svijeta” i biti će zanimljivo vidjeti kako će se prenijeti na televizijske ekrane ovaj Bethesdin serijal.

Fallout je vidio mnoštvo priča kroz godine. Neke su bile vrlo tužne i mračne, druge pre čudne da bi se mogle uzeti za ozbiljno. Zvuči kao da će humor igrati veliku ulogu i da je tim spreman šokirati veterane igara sa nečim potpuno novim. Što će to sve povući za sobom ostaje da vidimo no bitno je da nam je uzela pažnju i da posmatramo.

Nažalost, ne znamo što će točno biti glavna priča serije: sasvim nova priča ili nekakva adaptacija Fallout 3? Možda New Vegasa ili Fallout 4? Stvarno ne znamo, no bitno je da za sada imamo nešto.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply