by Luka Blažević in
videoigre VIJESTI

Net Ease i Warner bros. Interactive Entertainment donose ogromni rat u Međuzemlju direktno na vaše telefone. Izlazak je sljedeći tjedan!

Rise to War stavlja igrače na čelo masivnih vojski i najdražih LotR likova da preuzmu rat u Međuzemlju. Regrutirajte likove poput Gandalfa, Galadriel, Aragorna i Legolasa da vode vašu vojsku do pobjede. Svaki lik ima svoje statove i specifične role-ove tako da je strategija bitni element u igri.

Lord of the Rings: Rise to War mapa se pomiče i mijenja ovisno o bitkama koje vodite i njihovom rezultatu. Prema javnom priopćenju, igrači će moći formirati grupe u “višeslojnoj Fellowship socijalnoj strukturi dizajniranoj da pomogne igračima upotpunjavati nedostatke u vojski. Bazirano o njihovim odlukama hoće li stati na stranu dobra ili zla, igrači mogu formirati ili Fellowship ili Warband sa drugim igračima i zajedno ratovati.”

Lord of the Rings: Rise to War izlazi 23.09. na iOS i Android platformama.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply