by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Twisted Metal serija je najavljena u maju 2019. godine iza koje stoji produkcijski studio Playstation Studios. Ona je planirana kao akciona komedija koja će pratiti duh originalnih igara.

Međutim, fanovi ovog čuvenog serijala u nadmetanju automobilima se ne mogu nadati samo TV seriji, već i potpuno novoj igri. Sudeći po riječima novinara Jeffa Greba, Sony radi na novoj Twisted Metal igri, čime će oživjeti serijal.

Plan je, kako se navodi, da se serijal oživi kako bi se poklopio sa nadolazećom serijom. Igra je još uvijek u veoma ranoj fazi razvoja, što je jverovatno jedan od razloga zašto nije predstavljena na nedavnom Playstation predstavljanju.

Sony želi da svoje franšize iz svijeta video igara dodatno proširi kroz ostale medijume, pošto ovo nije jedina igra koja dobija TV ostvarenje. The Last of Us serija je takođe u izradi i na njoj radi HBO.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply