by Luka Blažević in
VIJESTI Zanimljivosti

Integritet streamera koji je u jednom Call of Duty: Warzone matchu imao 61 kill je pod optužbama.

Charlie “MuTeX” Saouma, bivši pro igrač Call of Duty-a i trenutačni streamer koji drži rekord za najviše killova u jednom Warzone matchu je optužben da je koristio hackove.

Saouma kategorično poriče sve optužbe i kako bi dokazao da ne cheata 09.07. je koristio jedan vrlo neobičan setup za svoj stream. Spojivši čak pet kamera, Saouma je snimao svaki dio računala i time pokušao dokazati kako ne koristi nikakve hackove i cheatove već samo svoj mukotrpno stečeni skill.

“Želim sada vidjeti nekoga da se usudi nazvati me cheaterom. Izgledati će totalno glupo,” rekao je na početku svog streama 09.07. “Ako me nazivate cheaterom onda ste u totalnoj zabludi.”

Ovdje možete pogledati snimak njegovog streama.

Općenito veliki problem Warzone-a su pregršt cheatova i hackova na internetu. Activision jednostavno nije dobro napravio zaštitu od istih te igrači to masivno koriste. Problemi nastaju kada paranoja od cheatanja se podigne na takvu razinu da krenu pljuštati optužbe i uvrede na račun igrača koji možda ne cheataju već su jednostavno dobri u igri. Streamer se ponekad i može obraniti sa postupcima kao što je Saouma napravio. Međutim, niti ovo nije rješenje. Nadajmo se kako će Activision napokon doći pameti i popraviti situaciju sa cheatenjem u Warzone-u.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply