by Nenad Divljakovic in
game special RESPAWN

Prošla je još jedna sedmica, pa smo zbog toga napravili još jedan nedeljni pregled vesti.

U slučaju da ne znate, nedeljni pregled vesti ćemo raditi svake nedelje i to je serijal gde ćemo u jednoj objavi napisati ukratko o svim važnijim vestima u toj sedmici. Ukoliko nemate vremena da svaki dan čitate vesti, možete ovo pročitati svake nedelje i tako videti šta se sve bitno desilo u toj sedmici.


DIABLO 4 DOBIJA NOVOG DIREKTORA!


Novi direktor igre Diablo 4 je Joe Shely, dugogodišnji veteran Blizzarda koji je prethodno radio kao dizajner na više proširenja World of Warcrafta. Shely je u Diablo 4 timu još od 2017. godine. On je takođe predvodio razvoj Diablo 4 demo verzije koja se mogla videti u Blizzconu 2019.


WORLD OF WARSHIPS PC POKREĆE NEMAČKE BATTLESHIPOVE U EARLY ACCESS


U World of Warships dolazi novi i veliki update. Dobivamo time limited eventove za Halloween kao i nove Nemačke battleshipove. Sa “German Battleships: Part One” eventom stiže nam flotila Tier III-IX Nemačkih battleshipova. Naoružani sa vrlo preciznim glavnim topovima i skalom long-range secondary topova, kao i sa consumable Hydroacoustic Search i Fast Damage Control Team sa limitiranim brojem promjena.


GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY DOLAZI SA MODERNIM PROMENAMA GAMEPLAYA!


Grand Theft Auto: Trilogy – Definitive Edition je potvrđen, a izlazi kasnije ove godine. Tu ćemo dobiti poboljšane verzije 3 klasika PS2 ere. Kad izađe ova poboljšana trilogija, originale igre će biti uklonjene iz prodaje. Sada smo saznali kako će sadržati, pored poboljšanja grafike, i modernu doradu gameplaya.


SLEDEĆE GODINE FIFA MOŽDA NE BUDE FIFA!


PES serijal je nedavno promenio ime i imao je vrlo loš start sa svojom novom igrom, a izgleda da će i FIFA da ide tim stazama, bar što se imena tiče. Ništa još uvek nije sigurno, ali se ozbiljno razmatra ta mogućnost da se EA-ov najprofitabilniji serijal više ne zove kao sportska organizacija.


EPIC GAMES STORE SLJEDEĆEG TJEDNA DOBIVA ACHIEVEMENTE!


Stigla je odlična vest za sve lovce na achievemente. Epic Games Store napokon dobiva i taj dio experienca, dodavajući ih u šest igara od narednog tjedna, sa ostatkom u budućnosti. Sistem će biti vrlo sličan kao Sonyjev na Play Stationu.


INSIDER KAŽE DA SU NOVE KOJIMA SILENT HILL GLASINE NETAČNE!


Glasine, glasine i još mnogo glasina. Ovoga puta insider tvrdi da glasine vezane za Silent Hill nisu tačne. Shpeshal_Nick je kazao da se Kojima Productions trenutno fokusira na svoje partnerstvo s Xboxom u razvoju igre. Ta igra će, kaže, biti zasnovana na postojećoj IP, a ne na nečemu novom. Ako je ovo istina, Silent Hill će imati istu sudbinu kao Half Life.


STIGLA POTVRDA DA JE PROTAGONISTA FAR CRY 1 NEGATIVAC U FAR CRY 2!


Neverovatno, ali posle 13 godina je stigla potvrda da je glavni lik prvog Far Cryja ista osoba kao i antagonist u drugom delu. Fanovi su već dugo godina smatrali da je Jackal zapravo glavni junak originalne igre i Far Cry: Instinctsa, Jack Carver. Ovo više nije teorija.


DEVELOPERI FRIDAY THE 13TH: THE GAME RADE NA GHOSTBUSTERS IGRI!


Ghostbusters je filmski serijal i ove jeseni ćemo dobiti novi film iz ovog serijala, ali izgleda da je i igra u razvoju. IllFonic je studio specijalizovan za igre bazirane na filmovima, ali prethodne dve igre su bile loše. Da li će sa ovim popraviti svoj ugled, ostaje da vidimo.


SONY OMOGUĆIO DA ISPROBAMO DEMO VERZIJU PLAYSTATION 5 IGRE PRIJE KUPOVINE


Sony je korisnicima poslao mailove sa najavom da se na Playstation 5 konzoli igre Death Stranding: Director’s Cut i Sackboy: A Big Adventure mogu preuzeti i igrati na nekoliko sati, bez potrebe za plaćanjem. Ova dva naslova se mogu preuzeti i igrati do 28. oktobra. Izgleda da još uvek nije kraj demo scene!


PROCURIO TWITCH IZVORNI KOD ZAJEDNO SA INFORMACIJAMA KORISNIKA


Hakeri su oduvek pokušavali da hakuju velike platforme i da u javnost iznesu osetljive podatke. Ovoga puta je žrtva bio Twitch. Torent “težak” 125GB osvanuo je na 4Chan forumima. Haker iza ovog masovnog proboja tvrdi da nije kraj i da će uskoro otkriti još osjetljivih podataka.


To su bile sve najvažnije vesti koje su obeležile prošlu nedelju. Vidimo se opet za 7 dana.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply