by Nenad Divljakovic in
Uncategorized

Tokom jučerašnjeg livestreama je otkriven Ghost Recon Frontline, besplatna PvP pucačina koja podržava do 100 igrača u timskoj borbi na velikom, otvorenom bojnom polju. U prevodu je to battle royale igre.


Igra je najavljena povodom 20 godina serijala i nevezano za to što će biti battle royale, igraće se iz prvog lica i biće prisutna taktična borba kao i pre. Nema ni klasičnih obeležja ovog žanra kao na primer kruga koji se smanjuje. Svaki deo mape je dostupan u svakom trenutku, ali ako umrete tu je kraj za vas.


To je prisutno u game modu zvanom Expedition koji je u suštini glavni i battle royale mod. Već smo navikli da su u partijama do 100 igrača, ali ovoga puta se igra na postizanje ciljeva. Cilj je skupiti informacije sa mape sa 3 mesta. Naravno, vi uopšte ne morate tragati za Intelom jer ga možete ukrasti od drugog tima.


Tri klase će biti dostupne u prvom zatvorenom beta testu:
Assault Class- klasa za borbe izbliza.
Support Class – Njihove sposobnosti utvrđivanja čine ih odličnim za držanje terena.
Scout Class – Otkrijte neprijatelje i gnjavite ih iz daljine.


Frontline će se razvijati kroz više sezona, sa novim režimima, mapama, likovima, taktičkim alatima i drugim sadržajem koji se dodaju tokom svake nove sezone. Takođe će podržati cross-play pri pokretanju između računara, konzola i servisa za striming.


Datum lansiranja još nije određen, ali će prvi zatvoreni beta test, ekskluzivan za PC, nažalost ograničen na igrače u Evropi, biti održan od 14. do 21. oktobra.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply