by Luka Blažević in
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Nakon razdoblja K-Popa, vraća nam se Pentakill!

Pentakill je jedan od prvih Riotovih bendova i sa njim su zakoračili u svijet glazbe. Naravno, kako je virtualan bend, članovi su likovi iz same igre. Sa velikim imenima poput Nine Inch Nails i Dragonforce iza ovog virtualnog benda, Pentakill je pokupio dobar komad slave sa svojim debijem “Smile and Ignite”. 2017. godine su objavili svoj puni album “Grasp of the Undying” koji se popeo na vrh iTunes metal ljestvice.

Nakon malog teasera u 2019. godini Pentakill je utihnuo. Riot se upustio u vode hip hopa i K-Popa sa True Damage i vrlo popularnim K/DA virtualnim bendom no izgleda da su napokon spremni vratiti se u vode metala. Prošli tjedan smo dobili još jedan teaser na Twitteru, kao i najavu nadolazećeg koncerta.

Cijela stvar je objašnjena kao “virtual experience” te će posjetitelji moći pričati sa ostalim gostima koncerta, kao i odlučivati kojim putem će koncert ići. Koncert će trajati oko sat vremena sa polusatnim pre-showom gdje će nas Riot provesti kroz cijeli album.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply