by Adi Zeljković in
VIJESTI Zanimljivosti

Kineski regulatori su poslali Tencent-u novu listu pooštrenih propisa kojih moraju da se pridržavaju.

Partija je u posljednje vrijeme veoma koncentrisana na velike kompanije, i pokušavaju da ograniče njihov uticaj koliko god je to moguće. Tencent je već jednom prekršio pravilo o spajanju i akviziciji, pa je od tada pod budnim okom Saurona.

Posljednji propisi zahtevaju od Tencent-a da dostavi inspekciji sve buduće aplikacije i updateove koje planiraju da izbace. Ovo je vjerovatno tek početak mjera sa kojima će se u budućnosti susresti Tencent, ali vi ne morate da brinete za vaš dragocjeni League of Legends i Fortnite. Mala je vjerovatnoća da će ove regulative uticati na developere i izdavače.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply