by Adi Zeljković in
PC VIJESTI

Lista igara koja je procurila na GeForce Now servisu izazvala je dosta uzbuđenja kod gamera, pošto je uputila na veliki broj nadolazećih PC igara, kao što su Gears 6, God of War za PC i Halo 5.

Međutim, izgleda da nisu sve igre sa liste planirane za PC. Barem ne Halo 5. Fanove je jako obradolalo to što se na listi nalazi ovaj Halo naslov, ali je od vođe zajednice serijala, Brian Gerrard, došao drugačiji odgovor.

On je naveo kako Halo 5 verzija za PC nije u planu, te da znaju da postoji veliko interesovanje za nju, ali su developeri trenutno posvećeni radu na Halo Infinite i Master Chief kolekciji.

Na listi se nalazi dosta igara o kojima se govori od ranije, kao što je Resident Evil 4 Remake, za koji je sada stigao još jedan teaser.
Samo ćemo reći da i dalje verujemo u ovu listu, barem dok izdavači ne kažu drugačije.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply