by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Rockstar je konačno predstavio Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, kolekciju sačinjenu od GTA 3, Vice City i San Andreas naslova.

Ali i pored najave, malo je zvaničnih detalja dostupno o remasterizovanoj kolekciji ovih kultnih igara.

Prema izvorima izvan kompanije Rockstar, otkriveno je da će kolekcija imati punu cijenu od 70$ na PS5 i Xbox Series X konzolama. To je maksimalna cijena po kojoj se sada igre za next-gen konzole prodaju, a ovaj paket je sa tom cijenom osvanuo na Base.com prodavnici. Uz ovo pojavila su se i fizička izdanja GTA Trilogy remastera koja bi se trebala pred novogodišnje praznike.

Ovde se radi o nezvaničnim informacijama, pa se tako na kraju trilogija možda bude drugačije naplaćivala, ali je Take-Two, kompanija-vlasnik Rockstara, u martu potvrdila da će podići cijenu igara na 70 dolara sa ranijih 60.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition će izaći do kraja godine, ali datum trenutno nije poznat.

Nadamo se samo da će Rockstar pružiti AAA tretman igrama u procesu remasterizovanja, pošto će kolekciju već naplaćivati u tom rangu. 

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply