by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI Xbox

Forza Horizon 5 dolazi 9. novembra, a ovaj put kreće u Meksiko. Najavljena na Microsoftovoj konferenciji na E3 sajmu. Ovo je definitvno najlepša Forza igra do sad sa olujama prasine, bujne vegetacije i vulkanima.

Kao što se i očekivalo, video nam je pružio sjajan pogled na mnoga vozila koja će biti prisutna u naslovu, zajedno sa pokazivanjem novog okruženja Meksika. Tokom poslednjih nekoliko meseci počeli smo sve više da čujemo da će Forza Horizon 5 biti u Meksiko. Ranije se smatralo da je Japan još jedno moguće odredište igre.

Ovo je jedina veća igra u Forza franšizi koja je u trenutnoj izradi. Radi se i na osmom nastavku Forza Motosport. Ovaj projekat je otkriven prošlog leta. Forza Horizon će biti u potpunosti izrađena za hardver sledeće generacije.

Kao i kod svih Microsoftovih igara, biće tamo prvog dana na Xbox Game Passu.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply