by Luka Blažević in
Playstation VIJESTI

Ukoliko ste već završili sa Final Fantasy 7 Remake Part 1, vjerojatno se pitate kada ćemo napokon moći zaigrati drugi dio. Za sada smo još uvijek u mraku…

Final Fantasy 7 Remake je re-imaginacija istoimenog klasičnog JRPGa iz 90tih. Međutim, umjesto da releasaju cijeli remake odjednom, Square Enix je odlučio napraviti igru kao serijal – sa prvim izašlim dijelom u Travnju 2020. godine.

Iako je Square Enix najavio još 2019. godine kako su krenuli sa proizvodnjom drugog dijela igre, kompanija još nije dala službeni datum izlaska I realno vjerujem da ćemo pričekati još par godina. Nadamo se da će na ovogodišnjem E3 Square Enix objaviti sve detalje o nadolazećem naslovu. Ono što zasigurno znamo jest da će Final Fantasy 7 Remake part 2 iskoristiti svu moć PlayStation 5 konzole.

E sada, idemo u kratkim linijama staviti par stvari koje trenutačno znamo o igri:

  • Što je ovo? Drugi dio Final Fantasy 7 Remake serijala.
  • Kad možemo igrati? Čim nam zasigurno jave.
  • Na čemu ćemo moći igrati? PlayStation 5 (I vrlo vjerojatno PlayStation 4).
  • Koliko će nastavaka sadržavati serijal? Trenutačno nemamo točne detalje.

FF7 Remake Part 2 vijesti i nagađanja

Novi direktor igre

Square Enix je potvrdio dolazak na ovogodišnji E3. Još nisu točno naveli što će prikazivati na njemu, internet vjeruje kako ćemo dobiti nekakav detalj iz FF7 Remake-a. Međutim, ovo nije jedina igra u nadolazećem repetoaru; trebamo dobiti I Final Fantasy 16, Forspoken kao I Life is Strange: New Colours.

Novi FF7 će iskorištavati moć PlayStation 5 konzole

Ono što je potvrđeno od strane kompanije jest da će drugi dio dobiti novog direktora. Tetsuya Nomura silazi sa prijestolje nadoveći kako ima prevelik broj nadolazećih projekta I jednostavno nema vremena posvetiti se FF7 Remake-u. Glavnu poziciju preuzima Naoki Hamaguchi, dosadašnji ko-direktor u prvome dijelu FF7 Remake-a.

Final Fantasy 7 Remake part 2 fanovi sa nestrpljenjem očekuju kako će Square Enix iskoristiti sve hardverske mogućnosti PlayStation 5 konzole. Nomura je već izjavio kako neke stvari u PS5 hardveru će biti samo dijelom omogućene.

FF7 Remake part 2: ono što želimo vidjeti

Više igrivih likova

Iako je bilo vrlo zanimljivo kontrolirati Clouda, Baretta, Tifu I Aerith u prvom nastavku, u svijetu Final Fantasy 7 postoji još brdo likova koji su se mogli zaigrati I koji na svoj način imaju zanimljive priče I pozadine. Nadajmo se kako će Square Enix ubaciti cijeli klasični kadar likova te da ćemo ih sve moći zaigrati.

Neki novi plot-twistovi

Obzirom na završetak prvog dijela, slobodno možemo očekivati da će Nomura odvestu priču Remake-a u sasvim novom smjeru. Naravno, uvijek tu postoje fanovi koji žele da Square Enix ostane poptuno vjeran originalnoj priči, međutim, ja bi osobno volio nekakav novi smjer priče I nekakve zanimljive promjene.

Next-generation vizuali I ray tracing

Kako ćemo vidjeti novi nastavak Remake serijala na konzolama nove generacije (I nadajmo se na Pcu), bilo bi lijepo da drugi nastavak izgleda još ljepše od prvog. Kako je ray tracing sve popularniji u zadnje vrijeme, bilo bi izvrsno kada mi mogli gledati prekrasan krajolik u fenomenalnom osvijetljenju.

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, game-a i najvažnije, živcira Adija.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply