by Adi Zeljković in
Playstation VIJESTI

Sony je ove godine obnovio patent za PlayStation Home, ali obožavaoci nisu željeli da čekaju i razmišljaju da li će kompanija ponovo kreirati ovaj sadržaj, već su uzeli stvari u svoje ruke.

Destination Home Team je zajedno sa PSOne Emulation Team-om uspio da ponovo stvori Playstation Home na PS3.

Iako ovo nije zvanična verzija, poduhvat je i te kako impresivan, a grupa je uspjela da napuni i pokrene kompletan lobi. To znači da korisnici mogu da se pridruže javnim i privatnim lobijima baš kao na starom dobrom Home-u. Ubačene su i popularne lokacije kao što je The Hub, Bowling Alley, Playground i druge. Možete pogledati kako izgleda vaskrsli PlayStation Home u videu ispod.

Pratite Destination Home Team profil na Twitter-u ako želite da saznate sve novitete vezane za ovaj projekat fanova, a postoji i zvaničan web-sajt. PSOne Emulation tim je uspio da rezurektuje i Killzone multiplejer ne tako davno.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply