by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Play Live događaj treba da se održi 22. jula, ali do tada ćemo imati nekoliko specijalnih strimova koji će se zasebno baviti različitim žanrovima igara koje treba u narednom periodu da izbaci gaming kompanija.

Serijal će početi 8. jula, a prva emisija će biti posvećena pucačinama. Na panelu bi trebalo da se pojave Battlefield 2042 i Apex Legends igre, a vidjećemo da li će biti riječi i o drugim pucačinama iz prvog lica. 

Sljedeća epizoda će se fokusirati na indi developere, a EA obećava ‘’strastvenu’’ prezentaciju. Pošto je najavljen predstavnik Hazelight Studios-a, Jozef Fares, vjerujemo da će strim zaista biti energičan. Nakon toga, dva panela su rezervisana za EA Sports naslove i održaće se 19. i 20. jula. Na prvom ćemo se detaljno upoznati sa Madden NFL 22, dok EA još uvijek krije šta će se desiti 20. jula. Jedino su rekli da ćemo vidjeti veoma kul dodatak izuzetno popularne i dugovečne EA Sports franšize. 

Electronic Arts sa ovim događajima vjerovatno želi da rastereti postavu koja treba da se pojavi 22. jula na Play Live-u, a saznali smo da će glavna ‘’predstava’’ trajati oko 40 minuta. Kruže glasine i da bi trebali da vidimo Dead Space remake na ovom događaju.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply