by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Electronic Arts je objavio još jedan trailer za Battlefield 2042 sa kojim smo dobili uvid u tri nove mape koje će biti dostupne za igranje.

Svaka od mapa je specijalno dizajnirana kako bi igračima pružila jedinstveno iskustvo koje će direktno uticati na planiranje za borbu u zavisnosti od prilika.
U videu su tri mape prikazane brzinski, bez pretjeranog ulaska u širinu, ali je to opet dovoljno za uvid u razna okruženja, arhitekturu i borbene zone koje se razlikuju.

Mape nose nazive Renewal, Breakaway i Discarded. Prva mapa vodi u pustinju Egipta sa solarnom stanicom i istraživačkim centrom kao lokacijama od interesa i zidom koji ih razdvaja. Druga mapa vodi na ledeni Antarktik sa glečerima i zamrznutim obalama, dok je treća smještena u Indiji, u poplavljenom selu sa dosta prilika za blisku borbu i nepredvidimi smjenama vremena.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply