by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

U slučaju da ne znate, E3 je najveći gaming događaj u godini, a ove godine će on biti u potpunosti online. Iako smo mi gameri uzbuđeni zbog ogromnih najava igara, E3 će doneti sa sobom još mnogo toga. Ovoga puta su nam otkriveni brojni gosti, kao i još neke stvari vezane za događaj.

Započećemo sa gostima koji će biti prisutni. Naravno, na E3 će biti prisutno mnogo slavnih osoba i mnoge od njih će ostati nepoznate do samog događaja, ali sada ćemo videte ko je sve potvrđen.

Do sada potvrđena pojavljivanja poznatih ličnosti uključuju T-Pain, talent 100 Thieves i Team Liquid, glasovna glumica Apex Legendsa i Destinya 2 Erika Ishii i Arin Hanson iz Game Grumps.

Pored njih, na E3 će biti prisutno i niz stručnjaka gaming industrije. “Voices of E3 panel” pokriće širok spektar tema povezanih sa igrama, sa njihovim razvojem, glasovnom glumom…

Ovde će biti istaknuti vlasnici Esport organizacija, stručnjaci za strimovanje, itd.

Pošto će ove godine događaj biti besplatan za sve, moći ćete da gledate sajam sa jednim od svojih omiljenih kreatora sadržaja jer će dosta njih prenositi sam događaj na njihovim kanalima. Neki od njih su  Lirik, AnneMunition, CohhCarnage, Jordan Fisher, NoahJ, a i redakcija Respawn.ba portala će imati specijalan program.

Da biste videli kompletnu listu posetite stranicu čiji je link ispod.

https://e3expo.com/news/e3-news/e3-2021-talent-appearances-panel-series

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply