by Nenad Divljakovic in
videoigre VIJESTI

Ako niste zadovoljni dosadašnjim izborom igara u 2021. godini, u 2022. ćete sigurno biti jer, ako ništa, 2021. je rekordna godina po broju odgoda igara.

Ova godina još nije gotova, pa samim tim će biti još odgoda, a ja danas pišem o jednoj. Dying Light 2: Stay Human prvobitno je trebao biti objavljen 7. decembra ove godine, ali stigla je potvrda kako je odgođen na 4. 2. 2022.


Niko ne želi reprizu Cyberpunka 2077, a igra je odgođena samo 2 meseca tako da to nije strašno, a moglo bi dosta da znači za igru. Izvršni direktor Pawel Marchewka rekao je da timu treba više vremena da “ispolira i optimizuje” igru.


“Tim neprestano napreduje u produkciji i igra se približava ciljnoj liniji. Igra je završena i trenutno je testiramo”, napisao je Marchewkau saopštenju. “To je daleko najveći i najambiciozniji projekat koji smo ikada radili. Nažalost, shvatili smo da igru dovodimo na nivo koji zamišljamo, potrebno nam je više vremena za poliranje i optimizaciju.”


Kao što rekoh, ipak je igra pomerena samo 2 meseca što nije strašno. Ovo sigurno nije poslednja igra koja će biti odgođena za sledeću godinu, a prvih par meseci 2022. će biti udarni što se igara tiče.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply