by Ajdin Kahrimanović in
VIJESTI Zanimljivosti

Verujem da ste ušli u ovu vesti misleći kako je ovo neka laž, ali nije. Prošlog meseca Disney je na online konferenciji otkrio kako će otvoriti novi park 4. juna sa tematikom Avengersa.

Ovaj šou je postao hit zbog predsednika park divizija. Džoš D’Amaro se pojavio na samom kraju konferencije sa svetlosnom sabljom u rukama i to se sve desilo baš na 4. maj koji je dan Star Warsa.

Na internetu postoji veliki broj snimaka ljudi koji su pokušali da naprave ovo, i uspevali su donekle, ali ovo sada je prava svetlosna sablja.

Preko linka ispod možete pogledati demonstraciju mača koji će uskoro postati deo Star Wars: Galactic Starcruiser hotele.

Hotelsko iskustvo bi moglo biti zanimljivo jer obećava dvodevnu avanturu i to u potpunosti vezanu za Ratove Zvezda. Gosti će čak imati obuku za korišćenje svetlosnih sablji, i učiće o odbrambenom sistemu svemirskog broda. Naravno da ovo ne bi bilo tako dobra da nam nisu obećali fine obroke. Hotel će biti otvoren 2022. godine. 

Ako ne možete da čekate da se hotel otvori, možete kupiti svetlosnu sablju jer već sada koštaju 200 dolara.

Na snimku nismo dobili objašnjenje kako Lightsaber funkcioniše, ali je korisnik Twittera objasnio Disneyev patent.

Od malena je pokazivao prve simptome gamerizma. Svoje gamersko iskustvo počinje sa strategijskim hitovima, kao i trkama i pucačinama. U kasnijem periodu života, najviše se fokusira na sportske i eSports igre, a sada igra i piše iz ljubavi prema igrama i zalaže se za mir između konzolaša i PC gamera.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply