by Nenad Divljakovic in
TEHNOLOGIJA

Prošlo je manje od mesec dana nakon što su ovaj svet napustila dva Discord bota. Discord je navodno počeo da testira zvaničnu integraciju YouTubea.

Verge kaže da se nova funkcija zove Watch Together i sada je dostupna malom broju Discord servera. Šta je to ustvari? Mogli ste i pretpostaviti da je to funkcija koja će omogućiti da gledate Youtube video zapise na Discordu.


Ova funkcija je testirana još pre godinu dana, ali izgleda da je sada ponovo aktuelna zbog gašenja botova. Dizajnirano je posebno za Youtube. Korisnici platforme mogu kreirati liste pesama kucanjem njihovog imena ili lepljenjem linkova. Logično je da na Youtubeu ima mnogo muzike pa će se zbog toga koristiti slično kao i Groovy i Rythm botovi. Naravno, oglasi će biti prisutni tako da se ne radujte pre vremena.


Kao što rekoh, ova integracija je za sada dostupna samo malom broju servera, ali kao i za ostale funkcije, izvori kažu da će se testiranje proširiti u nardenim nedeljama. Discord nije ništa pričao službeno o ovome.


“Kao kompanija zasnovana na inovacijama, uvek eksperimentišemo i gradimo stvari za koje verujemo da će našim korisnicima prijati”, rekao je portparol Discorda za PC Gamer. “Trenutno nemamo više šta da podelimo, ali budite u toku.”

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply