by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Ako ste već unaprijed kupili Diablo II Resurrected onda vas mrzim, jer od 13. do 17. avgusta ćete moći da uđete u ranu betu sa svim gejmerima koji su već rezervisali svoju kopiju remakea Blizzard-ovog klasika.

Ali čak i mi koji se nismo još ukrcali na Diablo II Resurrected brod (ali smo se prijavili putem mejla), moćićemo da probamo betu od 20. do 23. avgusta. Prognoze za taj vikend će sigurno biti paklene. 

Matematika je jasna. Svi koji su preorderovali igru imaće osam dana da testiraju igru, a Blizzard će ujedno vidjeti koje opterećenje serveri mogu da izdrže. Kao i određene promjene koje su ubacili od alfa testa. Samo da se ne ponovi noćna mora zvana error 37, koja je pokvarila zabavu gomili Diablo 3 igrača. Beta će dodati još dvije klase koje se nisu pojavile u alfi, Paladina i Druida. 

Igrači koji su prednaručili igru mogu da krenu da je skidaju, dok će ostali smrtnici moći isto da učine na konzolama 17. avgusta, a PC korisnici 18. avgusta. Bilo kojoj grupi igrača da pripadate, sigurno ćemo svi imati sasvim dovoljno vremena da prođemo kroz prva dva akta igre. Na ovom linku pogledajte mape i vremena kada beta stiže u različite dijelove svijeta.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply