by Nenad Divljakovic in
videoigre VIJESTI

Nedavno je GSC Game World objavio novi dnevnik developera. Ovoga puta je fokus bio na traileru igre. Objašnjene su nam neke stvari te smo dobili neke detalje, a čak nam je i otkriveno par skrivenih poruka.

Zakhar Bocharov iz GSS-a nam je pričao o jednom od logora iz trailer i naglasio je nove animacije za instaliranje modifikacija na oružje. Naravno, ovo nije bila glavna tema. Ovo se provuklo kao sporenda tema, jer se kasnije vratio na dosta impresivne animacije NPC-ijeva. Ovde nam se otkriva da je jedna scena teaser za novu frakciju. Fanovi smatraju da se odnosi na grafite viđene na početku, koji uključuje ukrajinskog „stražara“, što sugeriše vojnu frakciju koja se protivi poznatoj frakciji bandita.

Bocharov ističe da je lokacija viđena u traileru, koja ima nagnuti toranj, lokacija iz Stalker: Clear Sky.

Idemo dalje. Direktor kog smo videli u jednoj sceni je nazvan je po ukrajinskom izrazu za granu ili štap. Znate li onaj deo kad Skif ustane i kreme, a čovek ga zgrabi i kaže „dobar lovac na uhode“? Izgleda da je u pitanju niko drugi no Sergijo Grigorovič, osnivač GSC Game World. Odlično odrađeno gospodine.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply