by Nenad Divljakovic in
Nintendo videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Prošlo je godinu dana otkako je World of Tanks Blitz došao na Nintendo Switch. Korisnici Switcha bili su oduševljeni igrom, a World of Tanks Blitz je već osvojio preko 1,5 miliona korisnika.


Za one koji nisu probali igru na Switchu napravili smo ovu listu gde ćemo predstaviti 10 razloga zašto bi sada trebali da probaju igru na ovoj konzoli.

Blitz je dobar na bilo kom ekranu!

Čak i pre nego što je došao do Nintendo Switcha, Blitz je već bio igra optimizovana i za male (telefon i tablet) i za velike (PC i Mac) ekrane. Bilo da vam je konzola u rukama ili ipak da ste za PC-om dok igrate Blitz, osećaće se odlično sa oštrim teksturama, oštrom rezolucijom i impresivnom fizikom.

Blitz u potpunosti koristi snagu!

Verovatno se većina vas plašila padova FPS-a, ali bez brige, igra radi glatko u 720p pri 30 FPS-a. Znači, neće biti pada FPS-a i neće biti bagova.

Custom kontrole!

Ovo je stvar koja je vezana za svaku platformu pa tako i Switch. Blitz nudi dobro osmišljen set kontrola prilagođenih za specifičnosti svakog sistema. Na Nintendo Switchu igra kombinuje zgodan meni na ekranu osetljiv na dodir i upravljanje vozilom sa pucanjem i nišanjenjem preslikanim na okidače Joy-Con ili Nintendo Switch Pro kontrolera.

Crossplay za sve platforme!

Ovo je još jedna stvar koja je vezana direktno za sve platforme, a to je crossplay. Blitz radi doslovno na hiljadama modela uređaja u različitim operativnim sistemima, ali nema ograničenja u pogledu toga sa kim možete igrati sa ili protiv. Znači, na bojnom polju možete sresti igrače sa svih platformi. Ovo je isto tako dobro jer možete isti nalog koristiti na više različitih uređaja.

Potpuno je besplatno!

Šta je to što svi mrzimo kod gaminga kao hobija? Sigurno je da niko na Balkanu ne voli da plati za igru, pogotovo ne 60 evra. Sa ovom igrom nećete imati tih muka jer možete besplatno preuzeti Blitz bez aktivne Nintendo Online pretplate. Igra je besplatna, ali postoje neke stvari koje možete kupiti u igri kao što su premium nalog i nekoliko premium tenkova, ali to nije obavezno.

Na tone sadržaja!

Već smo zaključili da je igra besplatna, a verovatno će neki od vas pomisliti da ona ne nudi puno sadržaja što je zapravo daleko od istine. Igra se pojavila pre 7 godina, a vremenom je dobila milion ažuriranja, a nisu u pitanju samo grafička. Trenutno je puna sadržaja, dosta nacija i tenkova, ali i sad stalno dobija nova ažuriranja.

Milioni igrača!

Blitz ima milionsku fan bazu. Nikada neće biti problema sa nedostatkom igrača.

Saradnje!

Logično je pošto je Blitz igra sa milionskom fan bazom da će imati koloboracije sa mnogo poznatih ličnosti. Učešće mnogih MMA boraca ili F1 trkača daje vam mnoštvo aktivnosti kojima se možete aktivno baviti.

ESport

Ovo je segment koji je isto direktno povezan sa brojem igrača. Logično je da ako igra ima veliki broj fanova da će to dovesti do takmičarske scene. Možete da osnujete tim i da se popnete na sam vrh Blitz kupa (zvanično svetsko prvenstvo u Blitzu sa nagradnim fondom od 200 hiljada dolara).

Prvi rođendan Blitzu na Switchu!

Došli smo do razloga koji će vas verovatno naterati da bar probate igru na Switchu. Igra obeležava prvu godišnjicu na ovoj platformi, tako da su tu rođendanski pokloni: 3 dana Premium računa, 100.000 kredita i 40 epskih boostera ubrzaće vaš početak igre. Pored toga novi igrači će dobiti i popuste na neke pakete.

Niste do sada igrali World of Tanks Blitz? Želite da probate? Imamo za vas pet kodova koji će vam dati početni boost.

754279191;F7795-6E26R-UYFWH
754279190;F7795-FYMHC-A72GA
754279189;F779R-6MPC9-SBKWN
754279188;F7792-GY2ZH-U3TDM
754279187;F779M-9HUEB-USD5R
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply