by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

House of Ashes je treća igra u Dark Pictures antologiji studija Supermassive Games i izdavača Bandai Namco.

Nova interaktivna horor drama dolazi za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC 22. oktobra, a nedavno je izašao novi trailer koji nas bolje upoznaje sa karakterima u igri.

Bandai Namco planira da izbaci osam igara u ovoj antologiji, ali vidjet ćemo da li mogu da održe stvari interesantnim jer je formula već sa drugom igrom počela da slabi. Man of Medan je izašao 2019. godine, prošle godine je izbačen Little Hope, a House of Ashes će baš kao i prethodnici biti interaktivna drama. Igrači će moći da kontrolišu pet likova zarobljenih ispod hrama iz Mesopotamije, tokom Iračkog rata 2003. godine. Loviće vas i vrebati čudovišta koja je probudio haos, a u nastavku pogledajte kojih to pet hrabrih karaktera ćete voditi kroz novu Supermassive avanturu.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply