by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Dave Jackson, jedan od ljudih koji je poznat po glasovnoj glumi u serijama i igrama, otkrio je svoj novi angažman koji je dobio pozornost gaming populacije.

Jackson je na svojoj Facebook stranici objavio da mu je najnoviji posao vezan za GTA igru i da je angažiran od strane Rockstara da svoj glas posudi policajcu.

“Upravo sam saznao od producenata, tako da je službeno. Biti ću kapetan policije McClane u novom Grand Theft Auto serijalu. Nisam im imao srca reći da nemam baš vremena za to! Ha ha! No, spavati ću jednom. Siguran sam! No, ozbiljno, velika je privilegija raditi sa tako profesionalnom i zabavnom grupom ljudi. Ako ste gamer/ka, zapratite me za buduće novosti o ovome”

Tom Henderson, jedan od poznatijih insidera gaming industrije ”uhvatio” je Jacksona da mu objasni ovu objavu, no rekao je da nije imao puno više informacija o ovome. Nije ni siguran radi li se o GTA 6 ili nekoj ekspanziji za GTA 5. No, Jackson jest rekao da je trailer u izradi te da bi uskoro mogli znati više. Čini se, ako je trailer tako blizu, da bi se moglo raditi o novom liku za GTA Online ili novom sadržaju za ”novi i poboljšani” GTA V koji izlazi na nove konzole krajem godine.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply