by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Crytek nije još uvijek najavio najnovije poglavlje u Crysis franšizi, ali zato mi fanovi dobijamo priliku užitka u osvježenim verzijama ranijih igara.

Crysis Remastered je izašao prošle godine sa prilično dobrim reakcijama publike, a sada je najavljena kolekcija sa remasterima drugog i trećeg dijela. Crytek je objavio da će remasterizovana trilogija postati dostupna za kupovinu od 15. oktobra u paketu ili pojedinačnom izdanju.
Remasteri će donijeti osvježenu grafiku, teksture i osvjetljenje, bolje performanse na računarima, zajedno sa podrškom za 4K igranje i neograničeni framerate.

Bitno je napomenuti da će Crysis Remastered Trilogy paket biti dostupan samo putem Epic Games Store. Taj period ekskluzivnosti će proći najvjerovatnije nakon godinu dana.

Što se tiče samostalne kampanje Crysis Warhead, ona još uvijek neće dobiti remaster verziju.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply