by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Call of Duty: Vanguard pre-loading kreće danas u 9pm PT za PS4 i Ps5, to je kasno večeras.

Pre-loading počinje u 9pm PT / 12am ET / 5am GMT za Xbox One i Xbox Series X | S igrače. PC gejmeri će u međuvremenu morati da sačekaju do 2. novembra, a vreme nije za sada tačno navedeno.

U postu na blogu, Activision je pojasnio da ćete možda morati ručno da pokrenete preuzimanje tokom pre-load perioda čak iako ste kupili digitalnu verziju Vanguard-a. Srećom, igra ne izlazi do 5. novembra, tako da bi trebalo da imate dovoljno vremena da se pokrenete ili sačekate strašno male brzine preuzimanja.

Biće i prilično pristojan download. Evo kako se Call of Duty: Vanguard veličina instalira i preuzima za svaku platformu:

  • PS4: 93.12GB install, 54.65GB download
  • PS5: 89.84GB install, 64.13GB download
  • Xbox One: 56.6GB install, 56.5GB download
  • Xbox Series X | S: 61GB install, 61GB download
  • PC: čeka se informacija

Primjećujete li da Call of Duty: Vanguard zauzima skoro 50% više prostora na PlayStation-u u poređenju sa Xbox-om, ali je i dalje impresivno smanjen u poređenju sa 190GB Black Ops: Cold War.

Activision je nedavno obećao da će veličina datoteke Vanguard-a biti mnogo manja pri lansiranju od prethodnih dijelova Call of Duty-a, i vidi se da se nisu šalili.

Zanimljivo je da je Vanguard Xbox opcija takođe nešto manja nego što se očekivalo u ranijim najavama u Microsoft oglašavanjima.

Izvor: Games.RS

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply