by Nenad Divljakovic in
VIJESTI Zanimljivosti

Pre nekoliko meseci, pojavio se spisak poslova koji su bili potrebni kompaniji Bungie. Sada je objavljen još jedan spisak u kom kompanija traga za nekim ko može dizajnirati borbeni sistem za akcionu igru za više igrača što će biti novi IP za ovu kompaniju.

„Da li ste na misiji da kreirate igre koje igrače povezuju u duboko uložene zajednice?“ stoji u upitniku za posao. “Da li provodite vreme razmišljajući o tome kako se različite mehanike igara mogu udružiti da bi stvorili neverovatne momente u timskom igranju? Da li ste oduševljeni kada naučite kako da napravite igranje koje je veoma stalo do namere igrača, osećaja akcione igre i čitljivosti?”

Ako vam se sviđa ovo i na sva ona pitanja  ste odgovorili potvrdno, za posao se možete prijaviti preko linka ispod. Naravno, ova igra je još uvek u ranoj fazi tako da i to uzmite u obzir.

https://boards.greenhouse.io/bungie/jobs/3135818

Ne znamo da li je onaj spisak poslova od pre par meseci bio povezan sa ovom igrom. Pre su postojale priče da developer Destinyja planira da izbaci igru 2025. godine, ali ništa nije sigurno i ništa nije zvanično. 

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply